ALİAĞALI TARAFTARLARA ÜCRETSİZ FORMA






ALİAĞALI TARAFTARLARA ÜCRETSİZ FORMA
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) heyecanı 35 günlük aranın ardından ikinci yarı maçlarıyla başladı. Yenilenen stadında Afyon temsilcisi Bolvadin Belediye Sporu konuk eden Aliağaspor FK, zayıf rakibini yeni transferi Birol Öztürk’ün attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Soğuk havaya rağmen karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Aliağalı taraftarlar, hem takımlarını yalnız bırakmamak hem de yenilenen stadı görmek için tribünlere akın etti. Karşılaşma aynı zamanda Ege Tv tarafından canlı olarak yayınlanarak televizyonu başındaki izleyicilerle de paylaşıldı.
Maça dakikalar kala tribünleri dolduran taraftarlar ise küçük bir sürprizle karşılaştı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ile Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, stat önündeki Aliağaspor FK’nın mobil ürün satış aracı AĞASTORE’den satın aldıkları 300 adet formayı taraftarlara dağıttı. Aliağa Emniyet Hizmetlerine Destek Derneği adına satın alınan forma ve atkı gibi ürünler ücretsiz olarak taraftarlara hediye edildi. Taraftarlar dağıtılan formalara yoğun ilgi gösterirken Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk’e de teşekkür ettiler.
Blogger tarafından desteklenmektedir.