ALİAĞA’DA EĞLENCELİ TATİL DEVAM EDİYOR






ALİAĞA’DA EĞLENCELİ TATİL DEVAM EDİYOR
Aliağa Belediyesi’nin çocuklara özel olarak hazırladığı yarıyıl etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor.
İlk kanaat döneminin sona ermesiyle birlikte tatile giren çocuklar, Aliağa Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı kültürel ve sanatsal etkinliklerle eğlenceli saatler yaşıyor. Tiyatrodan kukla gösterilerine, animasyon çizgi sinemadan Hacivat-Karagöz’e kadar birçok kültürel ve sanatsal etkinliği çocuklarla buluşturan Aliağa Belediyesi, çocukları hem eğlendiriyor hem de verimli bir tatil geçirmelerini sağlıyor.
Yarıyıl etkinlikleri kapsamında Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nde gösterime sunulan ‘Keloğlan Harikalar Sirkinde’ adlı müzikal oyuna yoğun ilgi gösteren Aliağalı çocuklar, Aliağa Gençlik Merkezi’nde sahnelenen ilizyon, Hacivat-Karagöz, Animasyon, Sahne Senin ve Kukla gösterilerine de akın etti. Aileleri ile birlikte kendileri için hazırlanan etkinliklerde keyifli saatler geçiren minikler, eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Çocuklar için hazırlanan yarıyıl etkinlikleri 21 Ocak Salı ve 22 Ocak Çarşamba günü gösterime sunulacak olan ‘Göbeklitepe Rafadan Tayfa’ isimli animasyon çizgi sinema ile devam edecek. Aliağa Gençlik Merkezi Sinema Salonu’ndaki macera türü film 10.30-12.00-13.00-14.30-19.00 ve 20.30 seanslarıyla çocuklarla buluşacak.
Blogger tarafından desteklenmektedir.