ALİAĞASPOR FK, YUNUS EMRE BELEDİYESPORU KONUK EDECEK






ALİAĞASPOR FK, YUNUS EMRE BELEDİYESPORU KONUK EDECEK
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.grupta 7 puanla dördüncü sırada yer alan İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, dördüncü haftada Manisa temsilcisi Yunus Emre Belediyesporu konuk edecek.
13 Ekim 2019 Pazar günü Petkim Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Mücadeleyi İstanbul Bölgesinden Ali Koç yönetecek. Ali Koç’un yardımcılığını ise Utku Gök ile İslam Tuğrul Yıldırım yapacak.
Sarı siyahlılar zorlu Yunus Emre Belediyespor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır yönetiminde Petkim stadında yapılan antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katıldı. Açma germe hareketlerinin ardından ısınma koşusu ile başlayan antrenmanda futbolcular pas ve taktik varyasyonlar üzerinde çalıştı. Yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcuların moralli oldukları gözlemlendi.
Zirve takibini bırakmayacaklarını belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Mustafa Bahadır, “Aynı puana sahip olduğumuz Yunus Emre Belediyespor averajla önümüzde bulunuyor. Saha avantajımızı kullanarak rakibimizi mağlup etmek istiyor. Hem puan olarak rakibimizin üç puan önüne geçmek hem de zirve yarışını bırakmamak adına önemli bir karşılaşmaya çıkacağız” dedi.
8.GRUP 4.HAFTA MAÇ PROGRAMI
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 8.grupta oynanacak olan karşılaşmaların tamamı 13 Ekim 2019 Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.
Bergama Belediyespor – Gönen Belediyespor
Manisa Sanayi Spor – Sandıklıspor
Aydın Yıldızspor – Bornova Yeşilova Spor
Bigadiç Belediye Spor – Sökespor
Aliağaspor FK – Yunus Emre Belediye Spor
Bolvadin Belediye Spor – Bölmespor
Ayvalıkgücü Belediyespor – Salihli Belediye Spor
Blogger tarafından desteklenmektedir.