ALTO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

-ALİAĞA TİCARET ODASI YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Aliağa Ticaret Odası, 2015 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. 2015 yılının değerlendirildiği toplantıda 2016 yılı tahmini gelir ve gider bütçesi meclis tarafından oy birliğiyle kabul edildi. 

Toplantının açış konuşmasını yapan ALTO Meclis Başkanı Ömer Ertürk, Oda olarak birlik ve beraberlik içerisinde ekonomiden, sosyal hayata ve eğitime kadar pek çok alanda önemli çalışmalara imza atarak etkin olmaya devam ettiklerini söyledi. Ertürk, yeni yılda da meclisin birlik ve beraberlik içerisinde aktif şekilde çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

2015 yılı değerlendirildi

Ekonomik gelişmeleri ve gündemdeki konular başta olmak üzere ALTO'nun geçtiğimiz yıl yaptığı çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka,  2015 yılında üye eğitimi ve bilgilendirme toplantılarına önem verdiklerini, bu kapsamda üyelerinin ve ilçe vatandaşlarının yararlanmaları amacıyla 'Kredi Garanti Fonu ve Kosgeb Destekleri, İZKA Destekleri ile Devlet Teşvikleri ve Destekleri' gibi birçok alanda eğitim ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi.  Aliağa'da liman ve lojistik gelişmelere dikkat çekmek adına bu yıl 500'e yakın katılımcının olduğu 3. Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi'ni gerçekleştirdiklerini ifade eden ALTO Başkanı Saka,  Aynı zamanda Aliağa'da lojistik merkez kurulmasına ilişkin çalışmalarımız kapsamında Ankara Lojistik Üssü, 8. Logitrans Fuarı ve Hollanda ile Belçika'daki lojistik üs ve liman incelemelerinde de bulunduklarını sözlerine ekledi.

ALTO 2015'TE ONLİNE HİZMET DÖNEMİNE GEÇTİ

Saka, Oda üyelerimizin bilgiye hızlı ve kolay erişimini sağlamak ve üyelere hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla 'Kağıtsız Oda Kesintisiz Hizmet' projesi kapsamında üye bilgi güncelleme çalışması, dijital arşiv, elektronik belge yönetim sistemi, e-bülten, medya takip sistemi, online aidat ödeme ve online belge alma işlemlerini 2015 yılında üyelerinin hizmetine sunduklarını ifade ederek, 2016 yılında da bilgi ve mobil teknolojileri kullanarak üyelerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacak hizmetleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Blogger tarafından desteklenmektedir.