‘A.R.O.G’ 1 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ ALİAĞA’DA

'A.R.O.G' 1 AĞUSTOS CUMARTESİ GÜNÜ ALİAĞA'DA

 

FOTOĞRAFLI  /

 

İZMİR-ALİAĞA (31.07.2015) BASIN BÜLTENİ: 2015 / 837

Aliağa Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği  'Ücretsiz Sinema Günleri' sinemaseverlerden büyük ilgi görüyor.

 

Beyaz perdeden seçme filmlerin sahnelendiği sinema günlerinde sinemaseverlere yazlık sinema nostaljisi yaşatan Aliağa Belediyesi, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gişe rekorları kıran filmi A.R.O.G. filmini beyaz perdeye yansıtacak.

En iyi Türk komedi filmleri arasında gösterilen A.R.O.G. adlı film, Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda kurulan dev perdeden sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. 

Açık havada sinema izlemenin keyfini çıkaran Aliağalı sinemaseverler, 1 Ağustos Cuma günü saat 21.30'da gösterime girecek olan filmi ücretsiz olarak izleyebilecek.

Yönetmenliğini ve başrolünü Cem Yılmaz'ın üstlendiği bilim kurgu ve fantastik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda; Özge Özberk, Ozan Güven, Nil Karaibrahimgil, Zafer Alagöz ve Hasan Kaçan gibi Türk sinemasının sevilen isimleri yer alıyor.

 

G.O.R.A. filminin ana karakteri Arif'in Yontma Taş Devri'nde geçen maceralarını konu alan filmin senaryosu şöyle gelişiyor: "Halı satıcısı Arif (Cem Yılmaz), kahramanlıklarıyla G.O.R.A. gezegeninde yalnızca dost edinmekle kalmaz, bol bol düşman da edinir. Yaptıkları yüzünden düşmanlarının gazabını hissetme zamani gelmiştir: Komutan Logar Arif'i bir zaman makinesiyle 1 Milyon yıl geriye, taş devrine ışınlar."

 

İki hafta boyunca sinema şölenine ev sahipliği yapan Aliağa Belediyesi'nin 'Ücretsiz Sinema Günleri'   2 Ağustos Pazar günü gösterimi yapılacak olan 'Hababam Sınıfı Askerde' adlı filmi ile sona erecek.

 

FİLMİN KÜNYESİ

Filmin Adı: A.R.O.G

Tarih: 1 Ağustos 2015 Cumartesi

Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Zafer Algöz, Hasan Kaçan, Nil Karaibrahimgil

Yönetmen: Cem Yılmaz, Ali Taner Baltacı

Senaryo: Cem Yılmaz

Yapımcı: Murat Akdilek, Cem Yılmaz

Görüntü yönetmeni: Soykut Turan

Süre: 118 dk.

Tür: Bilim Kurgu, Komedi, Macera

 

 

ALİAĞA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU /
 
Hasan Eser
Tel: 0533 443 9978 / [email protected]
İlker Güler
Tel: 0542 356 5601 /
[email protected]

 

Blogger tarafından desteklenmektedir.