ALTO BÜLTEN: SİGORTA RİSKİ PAYLAŞIR

-ALTO BAŞKANI SAKA'DAN "SİGORTACILIK HAFTASI" MESAJI

-SİGORTA RİSKİ PAYLAŞIR

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, her yıl Mayıs ayının son haftasında, ülke genelinde sigorta bilincinin artırılması amacıyla çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği "Sigorta Haftası"nı kutladı.

Saka mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sigorta sadece güven unsuru değil, aynı zamanda bir gelişmişlik göstergesidir.  Ülkemiz sigortacılığının yeterince gelişememesinin nedenleri arasında 'sigorta bilincinin yetersiz olması' konusu yer almaktadır. Tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi, sigorta hakkında bilinçlendirilmesi, sektörün geleceği ve tüketicilerin sektöre duyduğu güven açısından büyük önem taşımaktadır.

Rekabetin her geçen gün arttığı günümüz iş dünyasında sahip olunan değerleri korumak oldukça güç ve risklidir. Sigortacılık sektörünün müteşebbisin, iş adamının ve vatandaşın üzerindeki riskleri paylaşan bir sektör olması nedeniyle gerek ekonomik ve gerekse sosyal hayatımızın her alanında yanımızda yer almalıdır.

Bu bağlamda toplumda sigorta bilincinin oluşturulması ve geleceğin bugünden yapılandırılması adına bu bilincin yeni nesillere çok iyi aktarılması gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sigortacılık bilincinin ve sektöre duyulan güvenin artırılmasını hedefleyen Sigorta Haftası'nın tüm iş dünyasına, sigortacılık faaliyetini gösteren üyelerimize, tüm sigortacılara ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Blogger tarafından desteklenmektedir.