ALTO BÜLTEN: KUZEY İZMİR ODALARI KIYASLAMA ÇALIŞMASI İÇİN BULUŞTU

-KUZEY EGE ODALARI KIYASLAMA ÇALIŞMASI İÇİN BULUŞTU

BAKIRÇAY ODALARI BERGAMA'DA KIYASLAMA YAPTI

-ALTO VE MENEMEN TO, BERTO'DA TOPLANDI

Aliağa Ticaret Odası, Menemen Ticaret Odası ve Bergama Ticaret Odası TOBB Akreditasyon sistemi dahilinde Odalar arası uyumu sağlamak, Oda sistemlerini geliştirmek ve iyi uygulamaları tespit etmek amacıyla Bergama'da toplanarak kıyaslama çalışması yaptı.

Odalar arası kaliteli hizmetin arttırılmasına yönelik yapılan toplantıda Bergama Ticaret Odası Genel Sekreteri Gülay Koç, BERTO faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirdi.

Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış, "Odalar olarak hizmet verirken 5174 sayılı kanun gereği çalışmalar yapıyoruz. Bu toplantıda ise kanun gereği verdiğimiz hizmetler dışında üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti nasıl verebilirizin yollarını aradık. Bizler akredite Odalar olarak bilgi alışverişini sağlıklı yapmalı ve bunun sonucunda en iyi uygulamayı bulup kaliteli hizmetleri faaliyete geçirmeliyiz. Genel Sekreterlerin katılımıyla ilkini Aliağa'da gerçekleştirdiğimiz bu kıyaslama toplantılarını personellerinde katılımıyla gerçekleştirmenin daha yararlı olacağını düşündük. Bir sonraki toplantımızı da bu toplantının çıktılarını değerlendirmek üzere Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Bugün kıyaslama çalışmamıza ev sahipliği yapan Bergama Ticaret Odası'na teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi.

Menemen Ticaret Odası Genel Sekreteri Gönül Orun ise, "Ticaret Odaları olarak aramızda kuracağımız güçlü iletişimle yapılacak çalışmalarda çok daha ileri gidebiliriz. Bu kıyaslama çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" diye konuştu.

Odada gerçekleştirilen kıyaslama toplantısının ardından Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ziyaret edildi.

Amaçlarının Oda akreditasyon sisteminde sadece akredite oda olmak olmadığını ifade eden Ürper, "Esas amacımız üyelerimize Ticaret Odası olarak en iyi hizmeti verebilmek. Bu nedenle odalar olarak kıyaslama çalışmalarını düzenli olarak yapmalı ve daha ileriye adım atarak üyelere en iyi hizmeti verecek uygulamalar geliştirmeliyiz" dedi.

Kıyaslama çalışması sonrasında Bergama Ticaret Odası Sosyal Tesisleri'nde yemek yenerek Akropolis antik şehri ziyaret edildi. Ziyaret sonrası toplu fotoğraf çekilerek gün noktalandı.

Blogger tarafından desteklenmektedir.