EMEKLİ-SEN'İN 'HAYAL'İ

- HAYAL HAN ARTIK 'EMEKLİ-SEN'Lİ

- ALİAĞA'NIN KADIN VEKİL ADAY ADAYI EMEKLİLERİ UNUTMADI

 

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hayal Han, Aliağa Emekli-Sen'i ziyaret ederek hem destek istedi hem de sendikaya üye olarak destek verdi.

 

Partisinin hakim denetiminde ön seçim kararı alması üzerine geçtiğimiz gün CHP Aliağa İlçe binasında milletvekili aday adaylığını açıklayan Hayal Han ziyaretlere başladı. Aliağa Emekli-Sen'i ziyaret eden Han, burada yine CHP 2. Bölge aday adaylarından Hakkı Akalın ve Selma Nalbantoğlu ile birlikte sendika başkanı Selahattin Yeşiltepe'yi dinleyerek emeklilerin sorunları ve istekleri hakkında bilgi aldı.

CHP'li partililerin de hazır bulunduğu ziyerette başkan Selahattin Yeşiltepe emeğe saygısı olan herkese kapılarının açık olduğunu belirterek "ilçemizden bir kadın aday çıkması bizler için büyük şanstır. İzmirlilerin kadına ve kadın haklarına verdiği değeri sandıkta göstereceklerine inanıyorum" dedi.

2014 Yerel Seçimleri'nde Aliağa Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı olduğu süreçte demokratik ve seviyeli bir mücadele veren, daha sonra partisinin belirlediği adayın arkasında durarak takdirleri toplayan Hayal Han "Bu bir demokrasi yarışıdır. Partimden aday adayı olan tüm arkadaşlarımın halkımızı Meclis'te hakkıyla temsil edeceğine inancım tamdır. Ön seçimde partililerimiz, 7 Haziran'da da halkımız teveccühlerini benden yana kullanırlarsa, hep yanında olduğum emek ve emekçinin, çalışanlarımızın haklarını sonuna kadar savunacağım." şeklinde konuştu.

Yerel seçim çalışmaları sırasında bölgenin sorunlarını çok daha yakından tanıma fırsatı yakaladığını dile getiren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hayal Han, ithal adayların bölgeye fayda sağlamayacağını, milletvekilinin kesinlikle halkla birlikte yaşayan, halkın tanıdığı ve gerekli zamanda kolaylıkla ulaşabileceği bir kişi olması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret sırasında ön seçimden çıkacak adayları destekleyeceklerini söyleyen Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Selahattin Yeşiltepe'ye teşekkür etti ve kendisi de üyelik formu doldurarak sendikaya üye oldu.


--

Medya Sorumlusu

Bülent PINARBAŞI

0553 245 89 96

Blogger tarafından desteklenmektedir.