Aliağa Belediyesi'nden kadınlar gününe özel seminerler

KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL BİR GÜNDE İKİ EĞİTİM SEMİNERİ
FOTOĞRAFLI /
 
İZMİR-ALİAĞA (05.03.2015)
- Aliağa Belediyesi '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü  farklı bir program ile taçlandıracak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak bir dizi eğitim programı düzenleyen Aliağa Belediyesi, Psikiyatrist ve yazar Prof. Dr. Bengi Semerci ile Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli'yi Aliağalılarla buluşturacak.  
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde iki ayrı eğitim seminerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Aliağa Belediyesi'nin ücretsiz olarak düzenlediği bu eğitim programı Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde  ilk eğitim programı Saat 11.00'de başlayacak. Psikiyatrist ve yazar Prof. Dr. Bengi Semerci'nin konuşmacı olarak katılacağı; , 'Aynı Anda Güçlü Bir Kadın, İyi Bir Eş ve Başarılı Bir Anne Olmak mümkün mü?'  konulu seminerde öz güveni yüksek ve başarılı bir kadın olabilmenin sırlarını anlatılacak.
 
Günün bir diğer semineri ise saat 13:30'da gerçekleştirilecek. Hayatınızı Değiştirecek Beslenme Önerileri' konulu seminere Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli konuşmacı olarak katılacak. Seminerde doğru beslenme ve sağlıklı yaşam için nelerin yapılması gerektiğine değinilecek.
 
 
KUTU:
Psikiyatrist ve yazar Prof. Dr. Bengi Semerci: 2002-2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde lisans, 2007-2008 öğretim yılında Doğuş Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde yüksek lisans dersleri verdi. Halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde psikoloji dersleri ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çocuk psikiyatrisi dersleri vermektedir.



Blogger tarafından desteklenmektedir.