ALİAĞA’DA KAVŞAKLAR ÇİÇEKLENDİRİLİYOR

GÖRÜNTÜLÜ/FOTOĞRAFLI/http://we.tl/luVe7WyAHl

ALİAĞA BELEDİYESİ/

ALİAĞA-İZMİR(16.12.2014)- Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde bulunan orta refüj, döner kavşak ve yeşil alanlarda çiçeklendirme çalışmaları yapıyor. Çalışmalar kapsamında; kentin daha estetik görünmesi için kavşaklarda bulunan yeşil alanlarda doğal taşlardan oluşturulan figürlerin içine mevsimlik çiçekler dikiliyor.

KENTİN MUHTELİF ALANLARINDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İzmir'i Çanakkale'ye bağlayan Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan döner kavşaklar başta olmak üzere kentin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, sarı ve mor renkleri ile dikkat çeken hercai menekşe çiçekleri kullanılıyor.

10 BİN ADET ÇİÇEK DİKİLECEK

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi ver veren Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Erkan Gökçe, "Hürriyet caddesi üzerinde bulunan kavşaklarda doğal taşları ve mevsimlik çiçekleri kullanarak düzenleme çalışmalarını yürütüyoruz. Çiçeklendirme çalışmalarını doğal taşlardan oluşturduğumuz motiflerle süslüyoruz. Bu kapsamda 10 Bin adet çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak" diyerek çiçeklendirme çalışmalarının farklı bölgelerde devam edeceğini belirtti.

Blogger tarafından desteklenmektedir.