ALİAĞA’DA KAHVE KEYFİ

ALİAĞA'DA KAHVE KEYFİ

 

FOTOĞRAFLI/

 

ALİAĞA BELEDİYESİ/

 

ALİAĞA-İZMİR(18.12.2014)-Aliağa, yeni bir mekan daha kazandı. Aliağa'nın eski esnaflarından Hüseyin Kılören, Onat Kutlar Caddesi üzerinde bulunan Kafeler Sokağı'nda  'Dibek Kahve Keyfi' adını verdiği yeni mekanını hizmete açtı. 

 

'Dibek Kahve Keyfi' bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Aliağa'nın en prestijli mekanlarından biri olmaya aday 'Dibek Kahve Keyfi'nin açılış törenine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları Adem Yılmaz, Mahmut Kayhan, Mehmedali Özkurt, Aliağa eski Belediye Başkanı Tansu Kaya, MHP İlçe Başkanı Abdurrehim Aydemir, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, Foça Emniyet Müdürü Yunus Çakmak, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Ekren, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, işadamları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

MEKAN DAVETLİLERDEN TAM NOT ALDI

Aliağa'ya yeni ve modern bir mekan kazandırmanın mutluluğunu  yaşayan Hüseyin Kılören, açılış törenine katılan davetlileri eşi ile birlikte karşıladı.'Dibek Kahve Keyfi' adıyla hizmete giren mekanın açılış kurdelesini, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve Aliağa Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Ekren birlikte kesti. Hayırlı olsun temennileriyle açılış kurdelesi kesilen işletmeyi inceleyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yeni mekanın  Aliağa'ya, Aliağalılara ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diledi. Açılış törenine katılan davetlilerle yakından ilgilenen Hüseyin Kılören, misafirlerine günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti ve işletme mutfağından özel ikramlarda bulundu. Misafirlere sunulan birbirinden lezzetli ikramların yanı sıra iç ve dış ambiyansıyla mekan davetlilerden tam not aldı.

 

KAFELER SOKAĞINDA KAHVE KEYFİ

Açılış töreninde kendisini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür eden Kılören, gazetecilere yaptığı açıklama da şunları söyledi: "Bugün, 'Dibek Kahve Keyfi'  adıyla güçlü bir marka yaratmak üzere start verdik. Sektöre bambaşka bir konsept ile yeniden merhaba diyoruz. Aliağa'da hizmet veren  kafeler bizden farklı, biz kendi konseptimizi uygulamaya geldik. Daha önceki 82-83 yıllarından başlayan ilk kafecilik, restorancılığa başladığım dönemlerde o zamandan, bu zamana insanlara hep hizmet verdim. Hizmetimi de devam ettirmekteyim. Bundan sonrada inşallah hayırlı bir şekilde devam ettireceğim. Burada müşterilerimize sunacağımız başlıca ürünümüz dibek kahvesidir. Öte yandan Aliağa'da çayımız zaten meşhurdur. Ayrıca fiyatlarımız da oldukça uygundur. Menümüz sadece  çay ve kahve ile sınırlı değildir. Örneğin kebap çeşitlerimiz mükemmel lezzettedir. Menümüzde Çıtlık kebabı, söndürme kebabı, yoğurtlu kebabı, pizza, gözleme,  mantı, makarna gibi birbirinden lezzetli yemekler öne çıkıyor. Pazar günleri de  kahvaltı için açık büfemiz olacak. Özellikle kahvaltı menümüzü  önemsiyor ve herkese tavsiye ediyorum. Bugünden itibaren yeni bir hizmet anlayışıyla güzel bir mekan açtık ve sonu inşallah hayırlı olur. Amacımız Aliağa halkına en iyi şekilde hizmet etmektir."

               

 

Blogger tarafından desteklenmektedir.