Büyükşehir'den ilçe belediyelere 7 bin yeni konteyner daha

İlçe belediyelerin evsel katı atık toplama hizmetini daha sağlıklı yürütebilmesi amacıyla geçtiğimiz Nisan-Haziran döneminde 6 bin adet yeni çöp konteyneri dağıtan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar ilçe belediyelere 7 bin konteyner daha verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve sağlıklı bir kent hedefiyle kentin ihtiyacı olan toplam 7 bin adet çöp konteynerini 30 ilçe belediyesine dağıtacak. Büyükşehir, İzmir Katı Atık Yönetim Sistemi'nin iyileştirilmesi amacıyla her biri 770 litrelik, TSE'ye uygun, galvaniz kaplamalı metal konteynerlerin dağıtımını yıl sonuna kadar tamamlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı yetkilileri, konteynerlerin dağıtımının ilçelerin nüfus yoğunluğuna göre ihtiyaç duyulan adetlerde gerçekleşeceğini belirtti. Yetkililer, "Büyükşehir Belediyesi olarak sınırlarımız içindeki yerleşim alanlarında ilçe belediyeler tarafından yürütülen evsel atık toplama hizmetine katkı sağlamak amacıyla 7 bin adet konteyner dağıtımı yapılacak. Çöp toplamanın daha sağlıklı yapılması için, geçtiğimiz Nisan-Haziran ayları arasında da 30 ilçe belediyesine toplam 6 bin adet çöp konteyneri verilmişti" dedi.


http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s488486.jpg

http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s739060.jpg

http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s241210.jpg

http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s46220.jpg

http://resimler.izmir-bld.gov.tr/upload/picture/s491784.jpg
Blogger tarafından desteklenmektedir.