ALTO’dan Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur’a Ziyaret

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 2014 yılı yaz kararnamesi kararnamesiyle Elazığ Cumhuriyet Savcılığı'ndan Aliağa'ya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Zafer Dur'u Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hamdi Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Akyıldız, T. Kürşad Tanrıkulu, Kamer Karaman, Şenol Dönmez ve Genel Sekreter Takdir Yarış makamlarında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve adli tatilin sona ermesi ile başlayan adli takvimin de tüm Adalet Bakanlığı çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.


Ziyarette Aliağa'nın sanayisi, ekonomik yapısı ve oda hedefleri ile faaliyetleri hakkında bilgiler veren ALTO Başkanı Adnan Saka, Aliağa'da kamu, stk ve özel kuruluşlar arasında diyalogun yüksek olduğu bir çalışma ortamının olması gerektiğini, Aliağa Ticaret Odası olarak bu konuda her türlü desteği verebileceklerini söyledi.


Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Dur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getirerek  " Ülke ekonomisinde büyük paylara sahip sanayi ve ticaret erbabı temsilcileri olan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka ve yönetim kurulu  üyelerine nazik ziyaretlerinden  dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Blogger tarafından desteklenmektedir.