[izmirbasingrubu:526] RAMAZAN'IN MANEVİ HEYECANI HELVACI'DA YAŞANIYOR

- RAMAZAN’IN MANEVİ HEYECANI HELVACI’DA YAŞANIYOR

- ALİAĞA BELEDİYESİ’NİN HELVACI BELDESİNDE AÇTIĞI İFTAR SOFRASI HER AKŞAM MAHALLE SAKİNLERİNİ BULUŞTURUYOR

- HELVACI’DA ÇOCUKLARIN İFTAR HEYECANI…

FOTOĞRAFLI

ALİAĞA BELEDİYESİ
ALİAĞA-İZMİR(16.07.2013)- Birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan Ramazan ayı, Aliağa’da bu yıl Belediyenin iftar sofralarıyla yaşatılıyor. Aliağa Belediyesi’nin, kent merkezi ve Helvacı’da olmak üzere iki farklı noktada açtığı iftar sofralarında her akşam bin 250 kişi orucunu açmanın mutluluğunu yaşıyor. 
Belediyenin Helvacı Beldesi Orta Camii Bahçesinde açtığı iftar sofrasında ise çocukların heyecanı gözlerden kaçmıyor. Minik yürekler, iftar saatini büyük bir heyecanla beklerken, iftarın başlamasıyla birlikte mutlulukları katlanarak artıyor. İftar sofralarında Kaynaşma ve yardımlaşma duyguları gelişen çocuklar paylaşmanın tadına da varıyor.
Helvacı’ da kurulan iftar sofrasında her gün 250 kişiye 4 çeşit yemek veriliyor. Aliağa Belediye Başkan vekili Münir Nurettin Bayrav “iftar sofrası geleneği” kapsamında Aliağa Belediyesi’nin Helvacı’ da düzenlemiş olduğu iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. 

İFTAR SOFRASI HELVACI’YI BULUŞTURDU
Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, iftar sofrasında yaptığı konuşmada “Sevginin, dayanışmanın, eğlencenin ve mutluluğun en üst seviyede olduğu günler yaşıyoruz. Helvacı’ da kurulan iftar sofraları özellikle çocukların yüzünü güldürürken bir yandan da onları düşündürüyor. Çocuklarımız bu vesile ile açlık çeken insanların yaşamış olduğu sıkıntı ve zorlukları bir nebze olsun anlamış oluyorlar. Bu yıl da Ramazan'ı Helvacı’ da en güzel şekliyle yaşatmaya çalışıyoruz ”dedi. 
Aliağa Merkez’de bin, Helvacı’ da ise 250 kişi olmak üzere toplam bin 250 kişiye ramazan ayı boyunca iftar yemeği dağıtılmaya devam edecek. Belediye iftar sofralarına gelemeyen yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine de iftar yemeği götürüyor.  


--
ALİ OSMAN KARATEKİN
Basın Müşaviri
GSM: 0530 383 4141

ALİAĞA BELEDİYESİ 
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
İstiklâl Caddesi No:66 35800 Aliağa- İzmir TR
Tel: +90 232 616 1980-81 Dahili: 334  Fax: +90 232 616 3719
** Aliağa Belediyesi'nden e-posta almak istemiyorsanız lütfen bu maili, konu bölümüne "mail istemiyorum" yazarak yanıtlayınız.
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.