CHP ALİAĞA'DAN DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİNE DAVET

CHP ALİAĞA’DAN DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİNE DAVET

 

 

16 MAYIS 2013 ALİAĞA Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı Demokrasi ve Özgürlük mitingine hazırlanıyor. 18 Mayıs’ta Aydın’da yapılacak olan mitinge İzmir’den 25 Bin kişinin katılımının hedeflendiğini belirten CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Aliağa’dan da yoğun bir katılım ile mitinge gideceklerini belirterek partili partisiz herkesi mitinge beklediklerini söyledi.

 

Yurttaşlarımızla alanlarda buluşacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumartesi günü Aydın İstasyon Meydanı'nda yapacağı ilk Demokrasi ve Özgürlük mitingi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Oğuzhan “Türkiye çapında başlattığımız alana inme, sahaya inme ve Türk halkıyla ülkemizin içinde bulunduğumuz sıkıntıyı, sorunları halkımızla paylaşılması ve bunların çözümüyle ilgili önerilerimizi genel başkanımız ile birlikte alanlarda seslendireceğiz.” Dedi.  

 

Ülkemizde yaşayan herkesin demokrasi talebi var

Ülkenin özgürlük ve demokrasiye her geçen gün daha çok ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Özlem Şan Oğuzhan; “Ülkemiz her alanda olduğu gibi özgürlükler ve demokrasi konusunda da her geçen gün gerilediği ortada. Resmi bayramların yasaklandığı, Türk bayrağı açmanın provokasyon sayıldığı,  işçilerin örgütleme hakkının elinden alındığı, muhalif gazetecilerin susturulduğu, insan hak ve özgürlüklerinin her alanda gerilediği bir süreç yaşıyoruz. Bugün ülkede yaşayan her yurttaşımızın demokrasi talebi olduğu açık’ dedi.     

 

Otobüsler 18 Mayıs Saat 13.30’da parti önünde hareket edecek

18 Mayıs tarihinde Aydın’da yapılacak olan Demokrasi ve Özgürlük mitingi için yoğun bir çalışma için girdiklerini belirten  Başkan Oğuzhan   “Hedefimiz Aliağa’dan yoğun bir şekilde Demokrasi ve Özgürlük mitinge katılmak. Tüm partilerimizle birlikte 18 Mayıs Cumartesi günü efeler diyarında olacağız.  Mitingimiz için 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da parti önünden otobüslerimiz hareket edecektir. Partili, partisiz demokrasi ve özgürlükten yana herkesi mitingimize bekliyoruz”  dedi

 

 

 

 

Blogger tarafından desteklenmektedir.