FUTBOLDA ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 90 DAKİKA

FUTBOLDA ŞAMPİYONLUK İÇİN SON 90 DAKİKA
 
PLAY-OFF İLK MAÇINDA RAKİBİNİ ELEYEN ALİAĞASPOR FİNAL MAÇINDA TORBALI TEMSİLCİSİ İLE BORNOVA'DA SÜPER AMATÖR LİG İÇİN MÜCADELE EDECEK
 
FİNALİN ADI ALİAĞASPOR-TORBALI ÇAYBAŞISPOR, TARİH; 10 ŞUBAT CUMA, SAAT 14.00, YER; BORNOVA
 
FİNAL HEYECANINI YAŞAMAK İSTEYENLER İÇİN 10 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SAAT 12.00'DA BELEDİYE ÖNÜDEN ARAÇ KALDIRILACAK
 
FOTOĞRAFLI
 
ALİAĞASPOR KULUBÜ
ALİAĞA/İZMİR(08.02.2012)- Play-off ilk maçında Bayındırspor'u 2-1 mağlup ederek adını finale yazdıran Aliağaspor Süper Amatör Lig için son 90 dakikaya çıkıyor. Cezalı ve sakat oyuncunun bulunmadığı Aliağaspor final maçına hazır. 10 Şubat  Cuma günü Saat 14.00'da Bornova Sahasında Torbalı Çaybaşıspor ile karşı karşıya gelecek Aliağaspor galip gelmesi durumunda Süper Amatör Lig'e çıkacak. Final heyecanını yaşamak isteyen  futbolseverler için aynı gün Saat 12.00'de belediye önünden araç kaldırılacak.           
 
HAZIRLIKLAR TAMAM, MAÇ GÜNÜ BEKLENİYOR
Futbol 1. Amatör Küme Grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve play-of ilk maçında Bayındırspor'u 2-1 yenerek finale yükselen Aliağaspor'da moraller yerinde. Günde çift idman ile çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlı ekip kendi tesislerinde final maçına hazırlanıyor. 
Takımda eksik ya da cezalı oyuncunun bulunmadığını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker final maçlarının her zaman zor geçmeye aday maçlar olduğunu belirterek 90 dakika boyunca kontrollü oyunu tercih edeceklerini belirtti. Peker; "Takımımızda herhangi bir sorun yok, eksik oyuncumuz bulunmuyor. Final maçlarının havası diğer maçalara benzemez. Biz de hafta boyunca bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genelde taktik idmanı yapıyoruz. Çünkü final maçları her zaman çok zor geçer. Bu tür maçlarda duran topun çok önemli olduğunu biliyor ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Penaltılara kalma ihtimaline göre çeşitli idmanlar yapıyoruz. Tüm çabamız ve çalışmalarımız final maçını kazanarak sezon boyu sarf ettiğimiz emeğin karşılığı olarak takımı bir üst ligde taşımak. Oyuncularıma güveniyorum." dedi.
 
BAŞKAN EREN; "TARİHİ FİNALE TÜM ALİAĞALI SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ"
Bir üst lige çıkmayı çok istediklerini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren de tarihi finale tüm Aliağalı sporseverleri davet etti.  Başkan Eren; "Sezon boyunca takımımızla birlikte yürekleri çarpan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onlara final izletme şansı veren takımımızı da tebrik ederim. Takımımızın bize ve Aliağa halkına böylesi bir mutluluk yaşatmasında son derece mutluyuz. Ancak bu mutluluğumuzun anlamlı olabilmesi için final maçını da kazanarak bir üst lige çıkmamız gerekiyor. Aliağa'yı futbolda yeniden üst liglerde temsil etmek istiyoruz. Takımların tarihinde final maçları her zaman olmaz. Final maçları kulüp ve takımlar açısından tarihi anlardır. Ben sadece futbolseverleri değil, tüm Aliağalı sporseverleri bu tarihi anı yaşamaya, kulübümüz ve takımımız açısından çok önemli olan finalimize bekliyoruz. Umarım şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşarız." dedi.  

HABER GÖRSELLERİ İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ








--
ALİAĞA BELEDİYESİ
Kültür Mahallesi İstiklal Cad. No: 66 Aliağa / İzmir
Tel: 0232 6161980 dahili (318)  GSM: 0530 5055539 Faks: 0232 616 3719 E Mail: [email protected]

Aliağa'dan etkinlik duyuru ve haberlerin mail adresinize gelmesini istemiyorsanız lütfen [email protected] adresine "Mail istemiyorum" konulu bir e posta gönderiniz. Mailiniz hemen listemizden çıkarılacaktır. 

Listemize yeni eklenmesini istediğiniz e mail adreslerini de "Listeye ekleyin" konusu yazarak [email protected] adresine gönderiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.