ALİAĞA BARIŞ VE EMEK ŞENLİĞİ 31 AĞUSTOS, 1 VE 2 EYLÜL 2012 TARİHİNDE YAPILACAK

22. ALİAĞA BARIŞ VE EMEK ŞENLİĞİ 31 AĞUSTOS, 1 VE 2 EYLÜL 2012 TARİHİNDE YAPILACAK

ALİAĞA BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISI YAPILDI

FOTOĞRAFLI

ALİAĞA BELEDİYESİ
ALİAĞA/İZMİR(08.02.2012)- İzmir'in Aliağa ilçesinde Belediye tarafından her yıl düzenlenen Emek ve Barış şenlikleri bu yıl 31 Ağustos, 1-2 Eylül tarihlerinde yapılacak. 
Aliağa Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz başkanlığında yapıldı. Mecliste, Aliağa Belediyesi tarafından 21 yıldır düzenlenen "Aliağa Emek ve Barış Şenlikleri"nin bu yılki tarihleri belirlendi. Şenliklerin 31 Ağustos, 1 ve 2 Eylül 2012 tarihinde 3 gün süreyle yapılması oybirliği ile kabul edildi.  
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, geçtiğimiz yıl terör sonucu çok sayıda şehit verilmesi üzerine şenliklerin yapılmayarak ertelendiğini belirterek, "Bu yıl şenliklerin 22.sini düzenleyeceğiz. Türkiye'nin tek emek ve barış şenliğini, yine coşkuyla, Türkiye sorunlarının da konuşulduğu demokratik bir platform şeklinde yapacağız." Dedi.

BÜŞÜRÜM BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLDU
Aliağa Belediye Meclisi'nde, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Büşürüm Belediyesi'nin, Aliağa Belediyesi ile kardeş belediye olma önerisi oybirliği ile kabul edildi. Toplantıda Meclis üyesi Haydar Karaman'ın Aliağa'nın Lojistik Köy olması önerisi konusunda belediye meclisi oybirliği ile temenni kararı aldı. 
Meclis üyesi Haydar Karaman'ın istifa etmesiyle boşalan Encümen üyeliğine oybirliği ile Kıymet Baysal, Meclis üyesi Barış Eroğlu'nun istifasıyla boşalan İmar Komisyonu üyeliğine oybirliği ile Hüseyin Ekren seçildi. 
Toplantıda, Belediyenin, İZBELCOM şirketine ait eski sermaye payının 924,38-TL'den 1.243,13-TL'ye çıkarılması oybirliği ile kabul edildi.

HABER GÖRSELLERİ İÇİN LİNKLERE TIKLAYINIZ








--
ALİAĞA BELEDİYESİ
Kültür Mahallesi İstiklal Cad. No: 66 Aliağa / İzmir
Tel: 0232 6161980 dahili (318)  GSM: 0530 5055539 Faks: 0232 616 3719 E Mail: [email protected]

Aliağa'dan etkinlik duyuru ve haberlerin mail adresinize gelmesini istemiyorsanız lütfen [email protected] adresine "Mail istemiyorum" konulu bir e posta gönderiniz. Mailiniz hemen listemizden çıkarılacaktır. 

Listemize yeni eklenmesini istediğiniz e mail adreslerini de "Listeye ekleyin" konusu yazarak [email protected] adresine gönderiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.