ALİAĞA HALKININ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA SİMGESİ OLAN SOSYAL MARKET İKİ YILDA BİNLERCE KİŞİYİ SEVİNDİRDİ

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL MARKET: İHTİYACI OLMAYANDAN, İHTİYAÇ SAHİBİNE DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ

 

ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL MARKET’İ 2 YAŞINDA.

 

ALİAĞA HALKININ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMASININ SİMGESİ OLAN ALİAĞA BELEDİYESİ SOSYAL MARKETİ’NDEN İKİ YILDA BİNLERCE KİŞİ İHTİYAÇLARINI KARŞILADI

 

BU MARKET, SOSYAL MARKET!

 

FOTOĞRAFLI VE GÖRÜNTÜLÜ

 

ALİAĞA BELEDİYESİ

ALİAĞA/İZMİR- (13.08.2011)- Aliağa Belediyesi’nin kullanılabilecek durumdaki ev eşyası, araç-gereç ve kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacıyla için 2 yıl önce hayata geçirdiği Sosyal Market bu güne değin binlerce ihtiyaç sahibini sevindirdi.  

 

SOSYAL MARKET İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRDİ

2009 yılı Ağustos ayından bugüne dek hizmet veren çeşitli belediyelerce örnek model alınan Aliağa Belediyesi Sosyal Market’i 2 yıllık süreçte binlerce ihtiyaç sahibini sevindirdi. Açıldığı günden bu yana Sosyal Market aracılığı ile Bin 143 aileye ev eşyası yardımı yapılırken aynı süreçte; 3 Bin 880 kişi giyim ve ayakkabı, 317 kişiye gelinlik, 224 kişiye de sünnetlik kıyafet yardımı yapıldı.   

 

BAŞKAN OĞUZ; “YARDIM İÇİN EN UYGUN ZAMAN”

Sosyal Market’e destek olan duyarlı tüm yurttaşlara ve kurumlara teşekkür eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “İhtiyacı olmayandan ihtiyacı olana köprü oluşturmak amacıyla yaklaşık 2 yıl önce açtığımız Sosyal Marketimizin amacına ulaştığını görüyoruz. Gönül ister ki hiçbir yurttaşlarımızın bu tür yardıma ihtiyacı olmasın. Ancak ülkenin şartları ortada. Sosyal Marketimiz bir nebze olsun sosyal yaralara merhem oluyor.” dedi. Ramazan ayı nedeniyle yardımların da daha anlamlı olacağını belirten Başkan Oğuz; “Yardım alan kişiler genelde dar gelirli, geliri olmayan veya çocuklu aileler. Ayrıca önümüzde Ramazan Bayramı var. Dolayısı ile yardım yapmak veya ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için çok uygun bir zamandayız. Bu toplumsal dayanışma projemize duyarlılık gösteren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederim.”dedi.     

 

ALO SOSYAL MARKET YARDIM HATTI: 617 21 09

Aliağa Belediyesi Sosyal Market’ine yardımda bulunmak isteyen ve bilgi almak isteyen vatandaşların 0232 6172109 numaralı “Alo Sosyal Market” hattından başvurmaları gerektiği belirtildi.

 

Not; Haberin fotoğrafları ek’te olup görüntüleri; ftp://ftp.dosya.aliaga.bel.tr/sosyal-market-2-yasinda.zip adresinden indirebilirsiniz

 

 


Blogger tarafından desteklenmektedir.