COŞKUN SABAH MEST ETTİ, GÜLŞEN COŞTURDU.

COŞKUN SABAH MEST ETTİ, GÜLŞEN COŞTURDU.

 

Fotoğraflı

 

Aliağa(08.08.2010) 21. Aliağa Emek ve Barış Şenlikleri’nin 2. günü müzik literatürüne "udi sanatçı" ekolünü başlatan sanatçı olarak geçen Coşkun Sabah şarkıları ile hayranlarını mest ederken ve ardından sahne alan Türk pop müziğinin önemli seslerinden Gülşen Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce hayranını şarkılarıyla coşturdu. 

 

Coşkun Sabah'tan “Anılar”

“Aşığım  Sana” adlı eseriyle sahneye çıkana Coşkun Sabah sırasıyla; Bırakma Ellerimi, İstanbul Sokakları, Selam Vermeden Geçersin, Haberin Var mı?, Sen Başkasın gibi duygusal şarkıların yanı sıra  Aynalı Körük, Evlerinin Önü Boyalı Direk , Sevdam Olmasa Yar Saçların Lüle Lüle gibi hareketli eserlerde seslendiren sanatçı “Sahnede politika konuşmayı sevemem, 30 yıldır sahnelerdeyim.Kalbim sizlerle birlikte atıyor. Demokrasinin beşiği Aliağa’da olmaktan mutluyum.” dedi. Anılar eserinin 21 yıllık şarkı olduğunu belirterek seslendiren ünlü sanatçı Adını Anmayacağım, Sürünüyorum şarkılarının ve ardından Potpori ile konserini sonlandırdı. 80’li yıllarda Aliağa’ya geldiğini belirten Sabah “Aliağa’da gördüğüm sevgi, saygı, ilgi yine beni çok etkiledi.” Dedi. Ünlü sanatçıya teşekkür den Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav günü anısına sanatçıya plaket verdi.

 

Hayranından Gülşen’e;  “Bir sana hastayım bir de sabah uykusuna”

Coşkun Sabah’ın hemen ardından sahne alan Gülşen de Cumhuriyet Meydanı’nın hınca hınç dolduran binlerce hayranını coşturdu. “Ya Tutarsa” şarkısı ile sahneye çıkan Gülşen Ezberbozan, Dillere Düşeceğiz ve aynı zamanda albümün ismi Önsöz şarkılarını seslendirdi. 7 Ağustosu iple çektiği belirten güzel sanatçı “Aliağa’yı çok özlemiştim, yıllar önce yine gelmiştim. İzmir’i çok seviyorum” dedi. Bir An Gel ve ardından Of Of şarkısını hayranlarıyla birlikte söyleyen sanatçı Sezen Aksu’nun Sarışınım ve Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam şarkılarının seslendirmesinin ardından, Bir Taraf Seç, Canın Sağolsun, Bu Gece isimli hit eselerini seslendirerek hayranlarını coşturdu.  Elinde “Bir sana hastayım, bir de sabah uykusuna” yazılı döviz taşıyan hayranının ismini öğrenmek isteyen sanatçı “Ben de size hastayım” dedi. Sahne performansı ile oldukça beğeni toplayan ünlü sanatçı Evlerinin Önü Boyalı Direk, Güzeller İçinden Bir Seni Seçtim ve Bir An Gel şarkısı ile konserini bitirdi. Ünlü sanatçıya günü ansınsa plaketini Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren verdi.         

      



Blogger tarafından desteklenmektedir.