BAŞKAN OĞUZ; "KENTTEKİ TÜM KURUMLARLA İŞBİRLİĞİNE DEVAM EDECEĞİZ"

BAŞKAN OĞUZ; “KENTTEKİ TÜM KURUMLARLA İŞBİRLİĞİNE DEVAM EDECEĞİZ”

 

FOTOĞRAFLI

 

ALİAĞA(25.03.2010)Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan belediyeye ziyaret. Göreve yeni seçilen Aliağa Şoförler Odası Başkanı Erdinç Şen ve yönetim kurulu üyeleri Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u ziyaret etti. Şen ve ekibine başarılar dileyen Oğuz “Kentin tüm kurumlarıyla işbirliğine devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Şen; “İstiklal caddesine park etmek paralı olmalı”

Göreve yeni başladıklarını ancak deneyimli olduklarını belirten Başkan Şen “Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımızın tamamı mesleklerinde tecrübeli arkadaşlarımız. Kentimiz için üyelerimiz için faydalı hizmetler üreteceğimizi düşünüyorum.” dedi. Kentin belli noktalarda trafik yoğunluğuna dikkat çeken ve İstiklal Caddesi’nin otopark gibi kullanıldığını ifade eden Şen “Trafik yoğunluğunun diğer caddelere dağılması için İstiklal caddesinin ücretli hale getirilebilir. Ayrıca kentimizin acilen Otogar’a ihtiyacı var.” dedi. Şen ağır sanayi bölgesindeki Limalar yolunun yapımı için Başkan Oğuz’dan destek istedi.

 

Başkan Oğuz; “Otogar için yer arayışımız devam ediyor”

Her fırsatta Aliağa’yı ortak akılla yöneteceklerini belirttiklerini söyleyen Başkan Oğuz “Kentteki tüm oda, sendika ve sivil toplum örgütleri ile her zaman işbirliği içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi. Başkan Oğuz “Mevcut otogarın kentimiz için çok önemli olduğunu birçok kez dile getirmemize rağmen otogarsız kaldık. Metronun seferlerine başlamasıyla otogar ihtiyacını çok daha fazla hissedeceğiz. Bizim konuyla ilgili yer arayışımız devam ediyor. Ayrıca trafik sorununa çözüm için otopark yapımı için girişimlerimiz başladı.” dedi. Başkan Oğuz Limalar bölgesindeki yolu yapılmasını için de bürokratik işlemlerin başladığını belirtti.

 

 


Blogger tarafından desteklenmektedir.